sophia

Kategori: Allmänt



Hejsan!

Jag har varit hos Sophia i tva dar vi skulle åka slalom idag men det gick inte för det var för kallt så vi har typ spelat kort och bakat kolakakor men dom blev inte dom godaste men dom går att äta. Jag ska typ snart åka hem men min familj ska ärta här så jag åker hem efter det.

dan före dopparedan

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Igår fyllde min farfar 72år tror jag. Vi var  på julbord i vindeln och det var mysigt. Och sen idag var det en som vi känner som heter Ulli och hon fyller år idag så vi har varit där tills nu och nu ska vi ha vår lilla julafton för vi orkar inte ta med alla julklappar till lövånger så jag ska få öppna några julklappar idag redan. Så jag kommer inte vara hemma och jag kommer inte ha tillgång till dator så det blir inga inlägg för en på söndag eller måndag.
SEN VILL JAG ÖNSKA ALLA EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!
//Elin

fjärde advent

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag är det fjärde advent och vi var i kyrkan som vanligt. Sedan när vi kom hem skulle vi klä vår gran och det blev jätte fint eller kanske inte den finaste men sådär :D Imorgon är det måndag och jag har prov och jag tror att jag kan det men jag måste öva lite mer:D Och sen på tisdag är det skolavslutning men skola på onsdag och det är väll inte det jag längtar till men det ska bli skönt med jullov!
//Elin

en ledig dag!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har man äntligen haft en ledig dag få sova hur länge man vill och bara slapp hela dan. Igår var det julfest för alla ungdomar i vår kyrka det var en jätte trevlig och rolig kväll med vänner och massa andra, med god mat och dryck. Helt enkelt super kul. Idag har jag inte gjort så mycke jag var på jul konsert i Tavelsjö och det var väll stämnings fult och inte så jätte kul kanske men det lät bra i alla fall. Sedan åkte vi till min farmor och farfar där vi fick äta massa goda kakor och anat för min farfar fyller år på onsdag tror jag och vi fick fikat idag och maten på onsdag:D Men så kan det bli hihi :D
//Elin

jullov

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Jag har inte orkat skriva så mycke men jag ska kanske ta bort bloggen så jag tycker inte att det är värt men ändå. Det har hänt massa saker men jag har ingen kamera så jag kan inte ta några bilder men jag önskar mig det i julklapp och hoppas att jag får en. Nu är det inte länge kvar till jullovet och det ska bli skönt och roligt. Det ända som vi har kvar i skolan att göra är ett so prov och ett franska läxan, men det är en dålig sak också och det är att vi slutar på tisdagen men vi går skola på onsdagen ändå och det suger vi ska typ bara pyssla och mysa och då orkar man typ inte komma men jag tror jag måste i alla fall. Imorgon är det julfest på kyrkan för alla ungdomar och det ska bli jätte kul. man ska vara jätte fin med klänning och fint hår så det ska bli spännande.
//Elin

pyjamas party!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Den här helgen har det varit pyjamas party det var super kul men man sov ju inte så mycket. Igår var jag med Sophia och det var väll kul vi skulle intervjua en person som heter Anna-Lena som jobbar på F.Armen. Det är ett skolarbete. I veckan är det inga prov några förhör det är alltså inte så mycket att göra men jag är väldigt tröt så jag kommer nog lägga mig tidigt ikväll.
Det finns inga bilder på den här datorn så det blir några gamla bilder.

julkalendern

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag är det första december och jag har kollat på julkalendern och den är ju såååå bra:D Man måste bara kolla på den för det är en tradition så man är ju typ tvungen, men inte om den är dålig. Jag ar haft en bra vecka i alla fall och det hoppas jag att du också har  haft.
jääääääääääää! hihi:D
//Elin