elevensval-veckan!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Nu är det äntligen den här veckan och det ska bli så sjukt kul!
Det jag har och ska göra den här veckan är att sy kläder och holla på med mode saker och det är kul och det ska bli roligare.jag har gjort en tröja och sen har jag inte hunnit mer men jag holler på så sen på lördag är det öppet hus och då ska vi visa upp allting och det ska väll bli sådär. Idag har jag varit hos tandläkaren och dä fick jag veta att jag ska ta bor tandställningen och det ska bli så sjukt skönt för det gör välldigt ont i bland.
HA det gött!!!
//Elin

fredag!

Kategori: Allmänt

fotogarf:linnéa  model:jag

Hejsan!
Äntligen är den här veckan slut och nu är det snart daks för elevensval-veckan och då är det inga läxor och sen är det inte långt kvar till sport lovet och sportlovslägret och det ska bli så sjukt kul.
och senare ikväll är det U:nite och det är spel-kväll så det ska bli super hoppas alla som brukar vara där och fler kommer för det är ett måste!! Det kommer kanske fler bilder:D
//Elin

ge blott rosor till varandra, törnen ger så många andra

Kategori: Allmänt

dagens
Hejsan!
Det aå inte så mycket som har hänt men jag har i alla fall fått låna min pappas nya system kamera som kanske inte är den bästa men den är ganska bra. Det kan bero påatt det var jag och mina syskon som köpte den och vi har inte så super mycket pengar så den blev inte så dyr det är en SONY men den funkar. I veckan har jag haft två prov och dem gick väll okej men jag är nöjd och det är bra. Imorgon ska jag på U:nite och det ska bli mysigt, hoppas många kommer:D

glad alla ♥s dag!!

Kategori: Allmänt

Hejsan♥
GLAD ALLA ♥S DAG ALLIHOPA.
jag skriver typ alldrig så mycke men jag ska försöka bättra mig men det är svårt när man måste plugga inför prov eller om man inte kan men jag ska försöka. imorgon har jag ett prov och på onsdag har jag också ett prov så det blir nog inga då men ni får se. Och nu kanske det blir finare bilder efter som min pappa har fått en systemkamera på sin födelse dag men jag vet inte om jag får låna den men jag HOPPAS!
//elin

projektdag

Kategori: Allmänt

förra året:D
Hejsan!
Jag har inte skrivit på jätte länge. Jag har inte orkat och sen så har jag typ inte suttit vid datorn på jätte länge så de är nog därför+ att jag har varit sjuk en hel vecka jag orkade inte gör nånting jag hade typ 39grader i tre dar och det är inte bra :d Jag har också prov i morgon och det kommer inte att gå så bra för jag har redan lämnat in boken om fysik så jag måste kolla på mina anteckningar men det får gå.
Och sen så har det varit projekt dag idag så jag har varit hemma och skrivit om tandborstar. Och sen så fyller min lillasyster 12år imorgon.
ses//elin