s k o l a n !

Kategori: Allmänt

hejsan!

nu sitter jag på skolan och smyg skriver igen och det är lite spännande för då om någon kommer så måste man fort klicka ner det så ingen ser det men nu orkar jag inte skruiva någe mer men jag sriver mer i kväll för jag ska på 2geter i en stuga någon stans ocg där ska vi åka typ bob och pulka och det blir nog kul men jag hör av mig :D

ha en bra dag :D

//ellen

fire är slut :(

Kategori: Allmänt

hejsan!
jag har tyvärr inte skrivit den här veckan men jag har inte haft tid men det har jag nu :)
jag var på Fire på lördag kvällen från fem till ungefär elva (jag vet inte riktigt)  och sen på söndagen var det möte klockan elva och det var ett jätte roligt möte och det hade det varigt på kvällen innan också, för då tog jag emot Jesus på riktigt och det var en härlig känsla. det var många andra som också gjorde det, vi var fjorton stycken som blev det.
sen har det ju gått en halv vecka och då har jag bara varit i skolan och jag var hos hästarna på måndagen och det var kul men jag red inte men det ska jag kanske göra idag så jag får hoppas att det blir så och då kan jag skriva om det imorgon så ni får veta hur det gick :D
ha det bra :D
jag och min lilla syster:)
//ellen

Fire!

Kategori: Allmänt

hejsan!
i helgen är det Fire och det ska bli jätte kul, men jag är egentligen för liten men jag ska vara där på kvällarna så det blir kul i alla fall:)
idag  har jag varit i skolan som vanligt och den näst sista lektionen så hade vi sy slöjd och det tycker jag är kul alla fall det vi gör nu.
vi ska nämligen göra ett sorts klädes plagg och jag gör en t-surt i svart tyg och den blir inte så bra men den får duga:)
och nästa gång vi har slöjd så ska jag börja att sy ihop den och då är den nästan klar och det ska bli väldigt spännande hur den kommer att bli:D
och sen så har vi på svenskan övat till en teater och den blir ganska bra men det är svårt när man inte får ha manus men vi får öva mer så blir det nog bra :)
en bil på jag och min lilla syster:D
//ellen

hejsan!

Kategori: Allmänt

hej!
idag har jag ju redan lagt ut ett inlägg men jag läger ut ett till.
efter att jag smyg skrivit inlägget så hade vi en lektion kvar och det var engelska :(
jag gillar inte det och den lektionen så skulle vi skriva om en kändis och jag tog Johnny Depp och det gick inte så bra för jag hittade ingen information så det var inte så enkelt.
men  vår lärare hjälpte mig och då hittade vi en sida men det fans inge mycket att skriva om från den hemsidan så jag fick nöja mig med att ha det jag hade :D
sen skulle jag och några kompisar åka hem och när jag var hemma så skulle jag gå ut och hämta potatis till middagen och det tycker inte jag är så kul efter som att jag gjort det några gånger:)
sedan skulle jag skala dem också och det är jag inge bra på alls så det gick sakta :D
efter det så gick jag ner i källaren och där fick jag lära mig att spela en låt på vårat piano och det var jätte svårt men det gick ganska bra :)
om det är något mer ni vill så kommentera det så jag kan svara på det :D
//ellen

på skolan :)

Kategori: Allmänt

hejsan!

nu är jag på skolan och jag och några kompisar håller på att gör en uppsats om hjärnan. det är inte så kul men det är kul att smyg skriva på bloggen :P
för egentligen får vi inte göra det

på det förra inlägget så skrev jag om Helena och ni kanske tror att hon är i min older men hon är over 20 och har två barn så hon är inte så liten.
igår efter att jag skrivit in lägget så ringde Helena och den kvällen var den kallaste för mig för jag höll på att förfrysa mina fingrar och det gjorde sjukt ont! men det gick bra :) 


komentera gärna :D

//ellen :D 

skolan har börjat!

Kategori: Allmänt

hejsan :D
idag har jag varit i skolan och det var inte så jätte kul men man träffar ju sina bästa klasskompisar :D
ja i alla fall så skrev jag inget i går som jag tänkte men jag kan ju skriva det idag i stället:)
ja, igår var jag också i skolan men det var ju första dagen efter sportlovet och det var kul att träffa alla igen :D
och när jag kom hem så åt vi en soppa som inte jag tycker om men det gick att äta.
sedan var det bara att ta på sig häst kläderna för jag skulle gå till Helena.
Helena är en tjej som bor i våran by, hon har gillat hästar sen hon var liten som jag också var. och när hon blev äldre så skaffade hon en eller fler hästar (jag vet inte)
och förra året så träffade min mamma henne när hon var på en promenad och mamma berättade att jag gillade hästar och gick på ridskola och då frågade Helena om jag ville hjälpa henne att sköta om dem och det sa mamma att jag gärna ville för jag älskar hästar.
då bestämde mamma och hon att vi skulle träffas i stallet någon gång. och då fick jag vara där och nu har jag varit där i mer än ett år och det är fortfarande lika kul att var á där och rida och göra alla saker som ska göras:)
och sen när jag kom hem så kollade vi på ett program som heter "familjen annorlunda" ocg det tycker jag är ganska bra sen var det spårlöst och det är också ganska bra :D
det här är inte en av Helenas hästar för jag har inga :(
//ellen <3

skolan :(

Kategori: Allmänt

hejsan!
nu börjar skolan igen och det ska inte bli så kul men det finns en sak som är bra och det är att få se alla klass kompisar igen :)
idag har jag varit i kyrkan det var inte så jätte kul men vi såg på Karlsson på taket och det var ju kul...
hihihi :)
när vi kom hem så åt vi varma mackor med min stora syster Ida som kom hem från Zambia igår.
det gjorde vi för att väcka henne och klockan var halv två då så hon var väldigt trött men nu är hon vaken:D
ha en bra dag :D
sorry suddig bild :(
ser inte så gott ut men det var det :P
en sak från Zambia
//ellen

slut på sportlovet :(

Kategori: Allmänt

heej
nu är snart sportlovet slut och det vill inte jag men jag har gjort ganska roliga saker i alla fall:)
i alla fall så har jag varit hemma för det mesta det mesta vi gjorde var att åka slalom och vara med kompisar, och senare på fredagen skulle vi egentligen åka till Piteå havsbad men det blev inte så för min store bror gjorde illa sig i axeln, och då kunde inte han bada så då åkte vi inte men i stället så åkte vi skoter på en ganska stor sjö, grillade korv och gräddade vofflor så det gick bra. Och senare på kvällen så gick vi på bio i Skellefteå och jag, min lillasyster och min pappa såg på Alice i underlandet och den var ganska bra men lite konstig. dagen efter så var det en pimpel tävling och den skulle lisa min lilla syster och min pappa vara med i och i slutet kunde man vinna pengar om man fick den största fisken och lisa vann hon vann 200 kr och det var hon nöjd över för hon fisk störst fisk av alla som var där. och sen när vi kom hem så skulle min stora syster komma hem från Zambia. och det var jätte spännande för jag hade saknat henne :D
tyvärr så har jag inga bilder sen i år men det här är några från förra året :)
det här är på sjön som vi åkte skoter på i år :D
bara en fin bild
ha det gött :D
//ellen

äntligen :D

Kategori: Allmänt

äntligen är det sportlov!!
idag har det varit en ganska bra dag men man längtade verkligen att få komma hem och känna att det var lov.
i alla fall så har jag haft en bra vecka och det är skönt med lite lov och nu i kväll så har min lilla systers kompis varit här och vi har byggt stora och fina snögrottor som vi var i och min var störst det var inte så jätte kul men det fick jag hålla ut med :)
och nu i kväll så ska jag kolla på let`s dance men det tycker jag inte är så spännande men jag ska se det i alla fall för jag har inte så mycket mer att göra för jag ska inte packa till ett läger som vissa andra kanske ska göra i kväll :D
hare göt :D
det här är i abborrberg där vi har en stuga och här är vi på ett fjäll:)
jag och min lilla syster förra året:D
en bi som blev dålig men skitsamma:D
//ellen :P

♥sportlov!

Kategori: Allmänt

heej!
nu är det snart sportlov jippi!!
jag ska inte på något läger  som jag skulle vilja men jag ska istället åka till Piteå havsbad någon gång på sportlovet och det ska bli väldigt kul men jag skulle hemskt gärna vilja vara på ett läger:)
jag hoppas i alla fall att det ska bli ett bra sportlov i alla fall
och det hoppas jag att du ska ha också
ha ett bra sportlov
obs! under sportlovet kommer jag inte kunna skrina så mycket men skriver om det blir en speciell händelse :D obs!
det här är förra året när jag åkte slalom:)
det här är också förra året:D
det här är i år :P