Höst fest!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har det varit höst fest på våran kyrka och det har väll varit kul:D Det var massa musik dans underhållning och mat med efterrätt. Det var jätte många där t.ex Malin, Sophia, Sanna och Ida som är en av dem vänner som jag känt längst:D Och på onsdag ska det bli så sjukt kul när vi ska åka till YOUTH! Vi ska åka buss till Uppsala och bussen går kl. 09.00 på morgonen och vi kommer fram till kvällen.
Igår var jag på ett kalas som jag redan sakt och det var väll kul man fick smörgåstårta och det var väll gott.
Jag har köpt godis till bussresan också och det blev ganska mycke:D
Ha de gött!!!
//ellen

Lördag!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Nu har jag äntligen städat mitt hemska rum som har varit jätte stökigt i flera veckor så nu ar det gjort och det är skönt att det är rent nu. Igår var jag på unite. Sophia följde mig hem också vi hade det super kul vi sminkade oss jätte fint jag mins inte vad det hette men ändå. Sen så fixade Sophia mitt hår så det blev jätte fint och sen åkte vi unte. Vi kollade på Föräldrar-fällan och den är så kul :D
Och idag ska jag och min familj på ett kalas hos Malins systers man som har fylt år och det ska väll bli kul:D
ha de gött
//ellen

Ingen rubrik

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Jag har gjort alla läxor innan lovet så nu kan jag sitta vid datorn hela dan :D haha!
Det sak i alla fall bli så sjukt skönt att få lov. Imorgon är det u:nite och det ska bli kul. Linnéa ska följa mig hem också som hon gör varje fredag vi ska troligt vis ta kort som vi nästan alltid gör och det ska bli kul. Men jag sa ju för ett tag sen att Linnéa skulle lägga ut bilder på mig men ljuset blev så konstit så vi ska ta nya imorgon och hoppas dem blir bättre :D

Snart lov!!!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har det varit en vanlig dag skola och allt vad det innebär. Och nu är det bara fredag kvar den här veckan och sen är det LOV!!! Det ska bli så skönt att få sova, och sen på onsda nästa vecka är det en ungdoms grej nere i Uppsala och det ska bli så super kul och jag måste snart börja packa. Jag kommer att komma hem på söndag så jag tror inte att jag kommer skriva så mycke då så jag skriver mycke på tisdag så att det jämnar ut sig.
Kameran har dött så det blir några bilder från i går:D
suddig :D hihi
//ellen

En vanlig dag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har det typ inte hänt nåt förutom skolan :D
Jo två sker jag gick på stan en stund och köpte några saker på H&M, och sen när jag kom hem åkte vi nästan på direkten till kyrkan för vi skulle gör några saker typ inge mer. Nu ska jag typ göra läxa.
ha de gött!!!
lite konstit ljus men skitsamma:D
KOMMENTERA GÄRNA :D
//ellen

Stan

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har jag varit på skolan som alltid och jag orkar inte skriva om vad som hände där. Efter skolan åkte jag och och min syrra till stan för vi skulle kolla när min stora syster skulle sjuna i en kör i den där glas kuben på stan och etfer det gick vi till frasses och åt middag och det är typ det som har hänt idag, och nu ska jag göra diskdagen och läxa syns.
lite suddig men det var den bästa:D

Problem

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Jag har inte kunnat skriva på bloggen på ett tag för vår "roter" gick sönder men nu har pappa köpt en ny så att ajg kan skriva. Idag fich vi se den sista delen av Hitta Nemo på NOn. vi har kollat på den under några lektioner och den är såååå bra och nu har vi sett klart:D
Och idag när jag kom hem fick jag veta att våra hönor har laggt sina första ägg. Det är så att när dem är sex veckor så är dem redo att lägga ägg och vi köpte dem när dem var en vecka och nu är dem typ sex veckor så nu får vi ägg av dem och det är kul.
Det kommer ingen bild men det går väll bra.   
Ha det gött!

//ellen

lite bilder

Kategori: Allmänt

Hejsan!
lite bilder från idag jag lånar min brors kavaj:D
Ska kolla på robinson nu.

Utvecklingssamtal

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har jag haft utvecklingssamtal och det är ju så jätte rolig:D not
Jag skrev inte igår och det var för att jag hade läxa, fast jag tänkte skriva men det blev inte, men skit samma det spelar ändå ingen roll nu.
Ja jag hade utvecklingssamtal som sakt och det är ju det roligaste som finns:D
Det började klockan kvart i fem och jag slutade klockan två men det dåliga var att jag inte hann hem i mellan så jag och Elsa gick på stan en stund, för hon skulle också ha utvecklingssamtal den tiden som jag. Vi åt på frasses också, en riktig gorme middag,hihi:D
Det har inte hänt nåt mer idag så ha det gött.
//ellen

Läxa

Kategori: Allmänt

Hejsan nu ska jag gör min disk dag och sen ska göra engelska läxan. Jag gillar inte att göra varken disk dag eller läxa för det är så "fruktandsvärt" jobbigt men jag måste gör det men det blir nog lite tv senare ikväll.
Vi ses:D
här får ni se på några jätte gamla blider:D
här ska ni få se på ett par jätte gamla blider:D
jag och sophia som troll:D
våra små kycklingar som nu är hönor:)
//ellen

Ingen rubrik

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Inget har typ hänt igår var det skola och det var väll en ganska vanlig dag. Och sen på kvällen var jag hos hästarna och det gick väll bra. Idag har inget heller hänt skola som alltid. Jag ha rtyp ine mer att skriva om så ha en bra vecka och jag skriver troligt vis imorgon.
//ellen

Lördag!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Nu är det äntligen lördag och idag kommer jag vara ensam hemma för mina föräldrar ska ha en hajk för dom som går i 3:an eller 4:an - 7:an. Jag tänkte inte åka men min lilla syrra ska åka och mina andra syskon är inte hemma så jag ska vara hemma själv men jag åker troligt vis till en kompis.
Igår skrev jag inget och det var för att jag och Linnéa skulle ta kort och dem kommer väll ut på hennes blogg www.turnitoff.blogg.se men dem har hon inte fixat än så dem kommer.Jag var även på u:nite på kvällen och kom hem ganska sent så jag orkade inte skiva.

SNÖ!!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag kom den första snön. Fast jag tycker den kom på fel dag för jag hade på mig mina trasiga tyg skor och jag blev fruktansvärt blöt men snön får gärna komma om någon månad eller så.
Annars har det inte hänt så mycke under dagen det har varit skola. Men det finns en sak till att berätta om och de var när jag kom hem så var det jätte kalt i huset så jag och mina syskon tog på oss jätte varma kläder så att vi inte skulle frysa. Och det gör jag inte nu och det är tur:D
obs!kameran är inte så fin:D
//ellen

Läger

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Jag har inte bloggat på länge för jag har varit på ett super kul läger och har inte orkat resten av veckan men jag tänkte i alla fall berärra lite om lägret.
Det var super kul. Det var tävlingar mörker kurragömma och mycke mer. Man sov över två nätter och det gick väll sådär att sova. Men det var tur att vi sov i stuga och inte i tält:D
på den sista bilden är det jag men det ser inte ut som jag
//ellen

Franskäppelkaka

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Nu idag har jag gjort en franskäpppelkaka eller "typ" två dem blev jätte goda och dem som går i franska gruppen ska få smaka en av dem, den som blev finast. sen har det inte hänt så mycke mer jag har ätit och imorgon ska jag på läger i Pengsjö och det ska bli kul:D
Ha det gött!!!
//ellen

Distant Dreamer

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Jag har inte så mycke att skriva om men jag var ute och sprang två kilometer igår och idag så fick vi hål första timmen för att vår lärare var sjuk och det var skönt men inte för honom (eller:D)
Och här ska ni få se ett par bilder som jag och linnéa tog för länge sen men jag läger ut dem nu:D
//ellen

:D

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag kom min pappa hem efter att han har opererat sig. han åkte in i måndags och kom hem idag så han sov över två nätter. På skolan hände det inte så jätte mycke men den sista lektionen så skulle jag, linnéa , Oskar och Victoria göra en film där jag blir mobbad och det är kul att bli det i filmen men jag tror inte det är så kul att bli det i verkligheten.
//ellen

Matte-provet

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Jag han tyvärr inte skriva något i går men jag skriver nu.
Matte-provet gick väll inte som jag tänkte mig men jag fick godkänt och det är tur det. jag vill inte skriva va jag fick för resultat men det gick hyfsat.
Igår så hände det inte så jätte mycke på skolan förutom att jag fick provet tillbaka. Men senare på dagen skulle jag gå till hästarna, och våra grannars katt är borta och jag tror att jag har sett katten där och igår på kvällen såg jag katten igen och försökte fånga den. Första gångerna gick det inte så bra men efter ett tag så kom katten fram och jag kunde fånga den. Då ringde jag till grannarna så att dem kunde hämta hem katten, dem kom, och när jag sedan kom hem och satt vid tv:n så kom frun i huset och gav mig massa godis och annat gott som hittelön. DET ÄGDE:D Inget mer har hänt skriver väll imorgon ses!
//ellen

Kyrka

Kategori: Allmänt

Hejsan!

idag har jag varit på kyrkan hela dagen det var väll ingen hitt men vi fick ära pizza till lunch och det gick väll bra:D
I fredags så hade jag prov och det gick väll sådär men jag svarade på alla frågor i alla fall så det tycker jag käns bra och på måndag får jag väll till baks det eller någon annan dag. Ni ser väll om jag skriver något omdet:D 
har inge mer att skriva men jag skriver säkert något imorgin. Ha det gött så länge

OBS!jag kaninte lägga ut några bilder eftersom att pappa "blåst" datorn OBS!

//ellen