Dataproblem

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Pappa har "blåst" datorn så internet har inte varit tilljängligt på ett tag så jag har inte kunat skriva men nu har vi internet i alla fall och det är tur.
Skolan rullar på som förr och nu på fredag ska vi ha matte prov och det tror jag kommer att gå bra men man vet alldrig. Det har inte hänt så mycke men imorgon ska vi ha friidrottsdag och det blir väll kul får jag hoppas. Det kommer i alla fall vara skönt med lite sovmorgon, och sen ska jag cykla till nolia där vi ska vara.
Jag har inge mer att skriva om men det blir väll imorgon när jag varit på friidrotsdagen.
Hejdå! 

Orkar inte

Kategori: Allmänt

hejsan
Orkar inte vara på Internet längre vi ses i morgon jag ska öva på franskan och engelskan ("super kul") kollar på tv en stund också säkert.
Sen är det väll läggdags
//ellen

SKOLFOTO!

Kategori: Allmänt

Hejsan

I morgon är det skolfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.
Jag lovar jag kommer se ut som jag vet inte vad men ja det får väll gå:D
Idag var det NO förhör och det gic bra men det var lättare än jag tänkte och det var bra för jag hann nästa inte läsa nånting, så det gick bra:D
har inge mer att säga så

HARE GÖTT!








//ellen

8/9-2010

Kategori: Allmänt

hejsan

Idag har det varit en ganska dryg dag.
Det började med att det var engelska med ett förhör som jag typ inte fattade nånting av men det gick bra i alla fall.
Sen var det svenska och den var den mest långtråkiga lektionen någonsin förlåt men den var verkligen urtråkig, sen var det två lektioner till som var sådär men det gick bra.
Ock så slutade jag klockan två men min lillasyster slutade klockan tre så då var jag tvungen att vänta på henne men det gjorde jag på stan.
sedan hände det inte så mycke mer och nu är jag här.
Och föresten har jag färgat håret mörk blond och det blev ganska bra:D

//ses ellen





En dag till

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Enu en dag på skolan har gått dagen gick väl inte så jätte fort men den här veckan har gått alldeles för fort. Fast det ska ju bli skönt med helg i alla fall, och i morgon är det U:nite och det ska bli jätte kul, och se får jag väll se vad som händer under helgen förutom kyrka på söndag.
jag har inte så mycket mer att skriva om just nu fast jo min mamma ska äta ärtsoppa och det tycker jag verkligen inte om men hon får väll äta det om hon vill, men jag ska äta pannkaka.
här kommer några bilder från i sommar
//ellen