shoppa loss!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag efter skola har jag och några kompisar t.ex Malin, Sophia, Ida, mm. jag var där från klockan 2.25 kanske  till klocka 6.15 sen åkte jag hem. Det var kul och vi hittade massa fina saker som vi köpte eller inte hade råd med. Det var väll typ det ända som har hänt idag förutom skolan såklart men den är inge kul att skriva om.
//Elin

Jobbig vecka

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Den här veckan har vi haft data och TV fri veck så jag har inte fått vara på datorn på hela den här veckan och det har inte varit så kul men det blev som det blev. Det ända vi har gjort är att baka och typ spelat spel tillsammans. I dag har jag köpt julklappar det var kul och sen så har jag inte gjort nåt mer bara slöat. jag har även haft två prov den här veckan och det gick väll bra.
jag har inte hittat Internet sladden så det blir inga bilder men dom kanske kommer imorgon.

Prao

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag var den första dan på praon jag är på Umeå ryttar förening och jag börjar klockan sju så det är lite sekt på mornarna men tur att det bara är två dar men jag slutar klockan ett så jag kan åka hem och sova sen om jag vill:D jag har fått göra massa saker typ skottat skit och lite mer och det är sååå kul.
här ska ni få se en jacka som jag kanske ska köpa men jag är inte säker så komentera gärna om vad ni tycker om den:D Några schysta bilder på smycken också.
//ellen

Trött

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har det varit en tröttsam dag. Jag hade glömt att ställa om klockan till vinter tid så den ringde en timme tidigare alltså halv fem och jag hade inte sovit så mycke för jag har inte sovit så mycke på youth för det var hål i min luft madrass, så första natten när jag vaknade låg jag på golvet. Inte så skönt, så jag fick låna en madrass av en som bodde i Uppsala så jag fick sova alla andra nätter:D
//ellen

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Nu är jag tillbaka från youth och det var så super kul. Jag och mina kompisar lärde känna många nya personer och dem roligaste vi träffade är några som kommer från Estland tror jag och dem fattade inte vad vi sa om vi sa något på svenska och vi fattade inget av vad dom sa så det var lite kul men dom förstod engelska så vi kunde prata med dom.
Vi fick lära oss några meningar på deras språk också. Vi lärde oss du är ful och du är fin men jag vet inte hur man skriver på deras språk så ni får väll fråga dom själva ska typ börja packa upp nu så vi ses!
//ellen

Youth

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Imorgon åker jag många andra till youth och det ska bli så sjukt kul och jag börgar bli lite spänd och nervös men det går nog över.
Jag kommer hem på söndag som jag redan skrivit så jag kommer nog inte skriva på hela veckan men jag berättar hur det var nät jag kommer tillbaka och då hoppas jag att jag har haft det jätte kul vi ses jag ska  packa klart så att jag är redo tills i morgon!!!
Ha det gött och vi ses!
//ellen